Skip to content

Välkommen till min receptsamling!

Om Mig

Jag är kemist och trebarnsmamma som tycker om bakverk och kakor, men framförallt choklad!

Som småbarnsmamma finns det inte tillräckligt med tid för att skapa snygga tårtor eller andra bakverk, och ska jag vara ärlig så är jag inte så bra på att dekorera. Men, då och då får jag faktiskt lite extra tid över – tillräckligt mycket för att slänga ihop något. Om jag dessutom har hela 15 min över någon dag så försöker jag också hinna med att lägga upp receptet här på bloggen så att jag kan göra om det vid ett senare tillfälle!

En del av mina recept har jag hämtat från andra bloggar, recepthemsidor eller kokböcker och då anger jag det. Andra recept är anpassningar som fungerar för mig och då finns inga referenser till andra hemsidor.

Förutom recept hittar man guider till olika metoder som jag använder i flera recept. Just nu finns de bara i bildform som bildgallerier, men får jag tid över någon dag så ska jag försöka göra dem till ordentliga videoguider. Håll ögonen öppna!

Det här är en personlig hemsida som ägs av mig och allt innehåll och alla bilder ägs och är upphovsrättsskyddade av mig. Varken bilder eller text får användas utan mitt uttryckliga tillstånd. Text som används ska länkas tillbaka till denna sida.

Om du är intresserad av att kontakta mig går det bra att lämna en kommentar på något av mina inlägg.